Airconditioning

Airconditioning
Haier en Daikin
Koelen + verwarmen

Haier vanaf   € 2.299,00 incl btw

Airco

Gaat u besparen met een airco van Haier?   Met een Haier airco haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, dat je kunt bedienen met je smartphone of zelfs je stem.  

Deze airconditioners worden ontworpen volgens de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuprestaties. Als enige airconditioning fabrikant geeft Haier bovendien een garantie  van maar liefst zes jaar op onderdelen voor deze toestellen!   
Comfort
 Met een Haier airco ben je verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat.  Wist je dat elke Haier airconditioner naast koelen ook kan verwarmen? Zo heb je het hele jaar door plezier van je airco! Onze superstille toestellen, met een geluidsniveau vanaf slechts 15 decibel, zijn bovendien uitgerust met intelligente functies en sensoren voor nog meer comfort en gebruiksgemak.

Het verschil tussen Haier en Daikin.Haier geeft 6 jaar garantie op de onderdelen en heeft een goede kwaliteit/prijsverhouding. Haier biedt een betrouwbare en betaalbare airco installatie aan.


Daikin geeft 5 jaar garantie op de onderdelen. Daikin gaat efficiënter met het vermogen en stroom om en het materiaal van Daikin is robuuster. Verder is Daikin al jaren marktleider op het gebied van koeltechniek 

Actie voorwaarden